PENTING! Khas untuk bakal usahawan yang baru nak menceburi bisnes !!

Siapa Lagi Yang Nak Kami Dedahkan Rahsia Menjana Pendapatan 1k-5k Sebulan Melalui "AUGY YEZZA" Sambal serbaguna yang VIRAL?

Ini BUKAN BISNES ‘MLM’!! Sertai kami kalau anda betul-betul serius nak belajar selok-belok perniagaan dari susah ke senang. FROM ZERO TO HERO. Dari DESA ke GLOBAL

27750106_556462161397736_4687363945654983176_n
Jangan isi NAMA, EMEL & NO. HP  anda di bawah jika anda tak berani nak upgrade bisnes anda sekarang!

Kongsikan juga dengan rakan yang buat bisnes macam anda. Klik butang di bawah untuk SHARE...
Antara kelebihan yang bakal anda terima dari Augy..
  • JUAL SAMBAL AUGY YEZZA BOLEH MELANCONG? - Ye ke? Tak percaya? Ramai usahawan-usahawan yang dah bersama dgn Augy dan telah MELANCONG BERSAMA AUGY ke pebagai negara, setelah mencapai sasaran jualan. Dah letih buat sales tu, kita berjalan ler pulak..!! Banyak pengalaman boleh diambil bila berjalan ke tempat orang ni..
  • PENDEDAHAN PENGALAMAN PERNIAGAAN - CEO Augy sendiri akan turun padang dan dedahkan kepada anda bagaimana susah-senangnya beliau menaikkan brand Augy. Berbisnes ni bukan senang dan bukan juga selamanya susah. Perlu ada sistem dan ilmu serba sedikit utk memudahkan urusan anda.

  • ONLINE SUPPORT GROUP - Anda akan dibimbing dalam online, kemukakan sebarang soalan dan staff kami akan bantu untuk support dan selesaikan masalah anda. Penggunaan medium-medium seperti Facebook, Whatsapp, Telegram sangat membantu dan penting untuk anda kuasainya bagi membangunkan bisnes anda.

All Right Reserved 
AUGY GLOBAL MARKETING SDN BHD  :
No 77, Jalan Dagangan 4, Pusat Bandar Bertam Perdana, 13200 Kepala Batas, Seberang Perai (Utara), Pulau Pinang

E augyglobal@gmail.com W www.augyglobal.com O 04 579 1699

Close